Śniadanie
łatwy
Omlet z białą kiełbasą i majonezem
Pyszne i sycące dania, z dodatkiem białej kiełbasy to doskonały sposób na wykorzystanie produktów, które zostały na wielkanocnym stole. Dowiedz się więcej!
Pancakes majonezowo-dyniowe
Amerykańskie naleśniki sprawdzą się jako słodkie śniadanie. Łatwe w przygotowaniu pancakes świetnie smakują z syropem klonowym lub miodem!Dowiedz się więcej!
Gofry z majonezem i dodatkami
Gofry mają tę zaletę, że można przyrządzić je zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Owoce, bita śmietana czy warzywa – według uznania. Spróbuj gofrów z naszego przepisu!Dowiedz się więcej!
Tarta z pieczoną papryką
Tarta to doskonałe danie na spotkania w gronie rodziny i przyjaciół. Niewątpliwą zaletą tej potrawy jest możliwość podzielenia jej na wiele części i… eksperymentowanie ze składnikami! Na naszej dzisiejszej tarcie króluje papryka, czarne oliwki, ser feta i pyszny sos sezamowy. Musicie tego spróbować!Dowiedz się więcej!
Żytni odrywany chlebek z pesto z wasabi
Chlebek z pesto z wasabi jest idealny na każdą okazję – na grilla, wytrawne śniadanie, a także jako szybka przekąska w ciągu dnia. Co ważne, nie trzeba go kroić co sprawia, doskonale sprawdzi się również na pikniku pod chmurką.Dowiedz się więcej!
Gofry belgijskie z łososiem
Wytrawne gofry? Czemu nie! Z kremowym, pikantnym serkiem z dodatkiem sosu o smaku wasabi i łososiem smakują wyśmienicie!Dowiedz się więcej!
łatwy
Bułeczki z pastą sezamową z fasoli
Śniadanie, drugie śniadanie, kolacja… bułeczki z pastą sezamową z fasoli sprawdzą się o każdej porze dnia! Zrobisz je w 15 minut, otrzymując zdrowy i pożywny posiłek, pełen witamin i składników odżywczych. To proste – spróbuj!Dowiedz się więcej!
Sałatka z indykiem i awokado
To połączenie to prawdziwa petarda! Soczysty indyk, kremowe awokado, chrupiący seler naciowy i słodkie winogrona, a do tego wyrazisty sos czosnkowy. Obok takiej takiej sałatki nie sposób przejść obojętnie!Dowiedz się więcej!
Sałatka z marynowanymi sercami karczochów
Karczochy to zdecydowanie niedoceniane warzywa. Mają delikatny, orzechowy posmak, który doskonale komponuje się z wieloma składnikami. Nasza propozycja to marynowane serca karczochów w towarzystwie jajek przepiórczych, pomidorków koktajlowych i orzechów pekan. Całość skąpana w wyrazistym sosie czosnkowo-cebulowym – spróbuj!Dowiedz się więcej!