Impreza

45 min
5 porcji
poziom trudnosci łatwy

Wiosenna zupa z białych warzyw z chrzanem

Chrzanowa zupa z białych warzyw to idealna potrawa do wiosennego menu. Delikatne warzywa wzbogacone aromatycznymi ziołami i ostrą nutą chrzanu to doskonała kompozycja smaków, która sprawdzi się także na wielkanocnym stole.Dowiedz się więcej!

50 min
4 porcje
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Zapiekanka z białej kiełbasy z cukinią pod beszamelem chrzanowym

Biała kiełbasa w formie zapiekanki? Czemu nie! Z dodatkiem cukinii i beszamelu będzie smakowała naprawdę wyjątkowo. To także oryginalny pomysł na wielkanocne menu.Dowiedz się więcej!

15 min
4 porcje
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Jajka w majonezie z kawiorem i kiełkami

Jajka w majonezie nie muszą zawsze smakować tak samo! Wypróbuj i zaskocz świątecznych gości!Dowiedz się więcej!

45 min
poziom trudnosci łatwy

Cebule faszerowane kaszanką z jabłkiem

Czy kaszanka może zaskoczyć? Oczywiście! Szczególnie podana w formie nadzienia do cebuli. Wypróbuj ten oryginalny pomysł i zaserwuj faszerowane cebule, które zaskoczą nawet największych miłośników dań mięsnych.Dowiedz się więcej!

50 min
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Mini roladki po florencku z sosem szpinakowo-czosnkowym

Sposób na idealne roladki? Oto on! Mini roladki drobiowe, nadziewane szpinakiem, szynką i serem, skąpane w sosie szpinakowo-czosnkowym. To połączenie smaków z pewnością przypadnie Ci do gustu – spróbuj!Dowiedz się więcej!

15 min
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Sałatka z karczochami i sosem czosnkowym

Dla miłośników sałatek (i nie tylko) mamy przepis na pyszną kompozycję z karczochami, serem feta, pieczarkami i papryką. Co jeszcze warto dodać? Wyrazisty sos czosnkowy i dużo zielonych składników!Dowiedz się więcej!

60 min
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Ziemniaki faszerowane łososiem

Uwielbiasz ryby? Oto pomysł na oryginalne danie z tym składnikiem – ziemniaki faszerowane łososiem i kaparami. Wypróbuj nasz przepis i zaskocz domowników!Dowiedz się więcej!

30 min
4 porcje
poziom trudnosci poziom trudnosci poziom trudnosci trudny

Świąteczny rostbef

Wołowina to prawdziwie świąteczne mięso, które można przyrządzić na wiele sposobów. Nasza dzisiejsza propozycja to rostbef z patelni, a sekretem tego dania jest prawidłowo przeprowadzony proces smażenia.Dowiedz się więcej!

45 min
4 porcje
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Roladki indycze z nadzieniem grzybowym podawane z sosem chrzanowym

Zastanawiasz się, jakie mięsa przyrządzić w Święta? Wypróbuj miękkie roladki z indyka z farszem grzybowym w sosie chrzanowym. Twoi goście będą zachwyceni!Dowiedz się więcej!