10M min
2 porcje
bardzo łatwy
Udostępnij:
Idealna przekąska na każdą imprezę. Pyszne kanapeczki z wędzonym pstrągiem oraz Sosem Musztardowo-Chrzanowym MOSSO. Kolejna impreza tylko z MOSSOprzepisami!
Składniki
- Chleb pełnoziarnisty lub pumpernikiel – 125 g
- Serek kanapkowy – 150 g
- Sos Musztardowo-Chrzanowy MOSSO – 3 łyżeczki
- Skórka z cytryny – ⅓ łyżeczki
- Pstrąg wędzony na zimno – 125 g
- Ogórek gruntowy – 1
- Kapary duże – 2 sztuki
- Koperek – 1 gałązka
- Świeżo mielony pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Serek wymieszaj z sosem Musztardowo-Chrzanowym MOSSO i skórką z cytryny. Rybę podziel na kawałki, ogórek i kapary pokrój w plasterki.
Chleb posmaruj serkiem. Na wierzchu ułóż pstrąga, ogórek i kapary. Udekoruj koperkiem, oprósz pieprzem.
Skomentuj lub zobacz komentarze