Przekąska

20 min
3-4 porcje
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Grillowane boczniaki

Boczniaki z grilla to świetna przekąska nie tylko dla wegetarian. Marynowane grzyby będą doskonale komponować się zarówno z mięsem, jak i serem, podane z sosem barbecue. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

40 min
10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Jajka smażone w skorupach z chrzanem i majonezem

Jajka smażone w skorupkach to niestandardowa wersja tradycyjnych jaj faszerowanych. Takim wielkanocnym przysmakiem z pewnością zaskoczysz świątecznych gości. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

50 min
8-10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Wytrawne jajeczne muffiny z białą kiełbasą

Wielkanocne babeczki w wytrawnej wersji to idealna przekąska na świąteczny stół. Nadzienie z białej kiełbasy sprawi, że Twoi goście odkryją tradycyjne smaki w zupełnie nowym wydaniu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

70 min
6-8 porcji
poziom trudnosci łatwy

Terrina z łososiem i jajkiem

Serowa terina z łososiem i jajkiem będzie powiewem świeżości na wielkanocnym stole. Doskonale sprawdzi się jako dodatek na kanapkę czy samodzielna przekąska. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

80 min
8-10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Wegetariański pasztet z ciecierzycy

Wegetariańskie menu na Wielkanoc nie musi być nudne! Dowodem na to niech będzie przepis na pasztet z ciecierzycy z dodatkiem suszonych pomidorów. Gwarantujemy, że zasmakuje również mięsożercom. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

120 min
10 porcji
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Makowiec z majonezem

Makowiec to – zaraz po mazurku – najpopularniejsze ciasto wielkanocne. Poznaj przepis na zawijanego makowca z dodatkiem majonezu i daj zaskoczyć się smakiem!Dowiedz się więcej!

60 min
10 porcji
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Faworki z majonezem

Tłusty Czwartek za pasem! To najlepszy moment, by przygotować pyszne i chrupiące faworki! Delikatne chrusty obsypane cukrem pudrem to dla wielu wspomnienie z dzieciństwa. Z naszym przepisem bez trudu przygotujesz je we własnej kuchni. Dowiedz się więcej!

140 min
12 porcji
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Drożdżowe cynamonki z majonezem

Cynamonowe zawijańce z ciasta drożdżowego mają grono wiernych miłośników. Najlepiej smakują oczywiście zimą, gdy cynamon przyjemnie rozgrzewa podczas jedzenia drożdżowych przysmaków. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

60 min
10 porcji
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Kieszonki z ciasta francuskiego z nadzieniem grzybowo-orzechowym

Ciasto francuskie to produkt, z którego można przygotować mnóstwo przysmaków. Nasza propozycja to kieszonki z grzybowym nadzieniem – doskonale nadadzą się zarówno na wigilijny stół, jak i na imprezę w formie przekąski. Dodatkowo są szybkie i proste w przygotowaniu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

Blok pod seo