Jajka
łatwy
Jajka w majonezie z kawiorem i kiełkami
Jajka w majonezie nie muszą zawsze smakować tak samo! Wypróbuj i zaskocz świątecznych gości!Dowiedz się więcej!
trudny
Pasztet staropolski z musem chrzanowo-jabłkowym
Pasztet to stały bywalec świątecznego stołu. Można przygotować różne wersje tego dania: mięsne lub warzywne. My polecamy przepis na tradycyjny staropolski pasztet i chrzanowo-jabłkowym aromacie. Spróbuj!Dowiedz się więcej!
Zupa chrzanowa z jajkiem
Wielkanocna zupa chrzanowa w niektórych regionach Polski nazywana jest sodrą. Ma bardzo intensywny chrzanowy smak, a aromatu dodają jej zioła oraz jajko i biała kiełbasa – świąteczne przysmaki. Spróbuj przygotować ją we własnej kuchni!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka nicejska
Sałatka nicejska to jedna z najpopularniejszych sałatek na świecie. W naszej wersji podstawa jest klasyczna – sałata, jajka i tuńczyk – jednak całość urozmaiciliśmy pysznym sosem czosnkowym.Dowiedz się więcej!
łatwy
Wiosenna sałatka z sosem sezamowym
Wiosenna sałatka z sosem sezamowym jest prosta i szybka w przygotowaniu, a dodatkowo niezwykle zdrowa i… kolorowa! Dzięki niej naprawdę poczujesz wiosnę!Dowiedz się więcej!
trudny
Wytrawne churrosy na Tłusty Czwartek
Tłusty Czwartek to nie tylko pączki! Wytrawne churrosy to prawdziwa nowinka wśród krnawałowych przepisów – są chrupkie i gorące, a ich wyjątkowy smak wzbogacają aż trzy rodzaje sosów. Dowiedz się więcej!
Pieczona frittata
Podziel się z najbliższymi pyszną frittatą i celebruj chwile spędzone przy wspólnym stole!Dowiedz się więcej!
Gofry sezamowe
Wytrawne gofry? Czemu nie! Gofry sezamowe z jajkiem sadzonym i pomidorem polecają się na pyszne śniadanie.Dowiedz się więcej!
łatwy
Kanapeczki z pastą awokado-wasabi
Pasta z awokado, wzbogacona pikantną nutą wasabi, z pewnością rozgrzeje podniebienia i zaostrzy apetyt!Dowiedz się więcej!