Jajka

60 min
6-8 porcji
poziom trudnosci łatwy

Warstwowa sałatka z pieczoną miruną, majonezem i warzywami

Efektownie się prezentuje i świetnie smakuje. Można podać ją w małych słoiczkach, w tradycyjnej misce lub ułożone w krążkach do podawania potraw. Dowiedz się więcej!

30 min
2 porcje
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Omlet z białą kiełbasą i majonezem

Pyszne i sycące dania, z dodatkiem białej kiełbasy to doskonały sposób na wykorzystanie produktów, które zostały na wielkanocnym stole. Dowiedz się więcej!

25 min
15-20 porcji
poziom trudnosci łatwy

Pancakes majonezowo-dyniowe

Amerykańskie naleśniki sprawdzą się jako słodkie śniadanie. Łatwe w przygotowaniu pancakes świetnie smakują z syropem klonowym lub miodem!Dowiedz się więcej!

25 min
3-4 porcje
poziom trudnosci łatwy

Gofry z majonezem i dodatkami

Gofry mają tę zaletę, że można przyrządzić je zarówno na słodko, jak i na wytrawnie. Owoce, bita śmietana czy warzywa – według uznania. Spróbuj gofrów z naszego przepisu!Dowiedz się więcej!

40 min
10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Jajka smażone w skorupach z chrzanem i majonezem

Jajka smażone w skorupkach to niestandardowa wersja tradycyjnych jaj faszerowanych. Takim wielkanocnym przysmakiem z pewnością zaskoczysz świątecznych gości. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

50 min
8-10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Wytrawne jajeczne muffiny z białą kiełbasą

Wielkanocne babeczki w wytrawnej wersji to idealna przekąska na świąteczny stół. Nadzienie z białej kiełbasy sprawi, że Twoi goście odkryją tradycyjne smaki w zupełnie nowym wydaniu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

70 min
6-8 porcji
poziom trudnosci łatwy

Terrina z łososiem i jajkiem

Serowa terina z łososiem i jajkiem będzie powiewem świeżości na wielkanocnym stole. Doskonale sprawdzi się jako dodatek na kanapkę czy samodzielna przekąska. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

80 min
8-10 porcji
poziom trudnosci łatwy

Wegetariański pasztet z ciecierzycy

Wegetariańskie menu na Wielkanoc nie musi być nudne! Dowodem na to niech będzie przepis na pasztet z ciecierzycy z dodatkiem suszonych pomidorów. Gwarantujemy, że zasmakuje również mięsożercom. Spróbuj!Dowiedz się więcej!

60 min
10 porcji
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Kieszonki z ciasta francuskiego z nadzieniem grzybowo-orzechowym

Ciasto francuskie to produkt, z którego można przygotować mnóstwo przysmaków. Nasza propozycja to kieszonki z grzybowym nadzieniem – doskonale nadadzą się zarówno na wigilijny stół, jak i na imprezę w formie przekąski. Dodatkowo są szybkie i proste w przygotowaniu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!