Przepisy
Smaczne i inspirujące przepisy, dzięki którym będziesz szefem kuchni w swoim domu. Produkty Mosso będą do nich idealnym dodatkiem.
Francuska sałatka paysanne
Zainspiruj się kuchnią francuską i przygotuj sałatkę paysanne z ziemniakami, szynką, fasolką szparagową i jajkiem sadzonym. Sałatka jest niezwykle sycąca – z powodzeniem nada się na obiad lub kolację.Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka z arbuzem
Lekka sałatka z soczystym arbuzem to doskonała przekąska na upalne dni! Do tego świeży ogórek, słona feta, bazylia i… sos sezamowy. Spróbuj!Dowiedz się więcej!
łatwy
Bruschetty z grilla z sosami
Słoneczna Italia może zagościć na naszych talerzach. Wystarczy kilka chwil i odrobina fantazji, aby zaserwować włoskie bruschetty w kilku różnych odsłonach. Jak dobrać dodatki? Oto nasze propozycje.Dowiedz się więcej!
łatwy
Szparagi grillowane w boczku z sosem tatarskim
Zielone szparagi to jedne z najbardziej wyczekiwanych sezonowych warzyw. Można je przyrządzić na wiele sposobów – w tym grillować. Smakują doskonale w połączeniu z boczkiem i sosem tatarskim.Dowiedz się więcej!
Hot dog z grilla z piklami oraz Sosem do Mięs Pieczonych i Grillowanych
Chrupiący hot dog prosto z grilla w towarzystwie cienkiej kiełbaski, wypełniony świeżymi warzywami i prażoną cebulką. Całość skąpana w idealnym na grilla sosie barbecue oraz klasycznym ketchupie.Dowiedz się więcej!
łatwy
Ziemniaki z grilla z sosem czosnkowym i ziołami
Smak letniego grilla kojarzy się z pysznymi ziemniakami. Przypieczone, prosto z grilla, z wyrazistym sosem czosnkowym i świeżym koperkiem.Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka w kieliszku
Sałatka w kieliszku to efektowna przekąska na imprezę. Lekka sałatka podana w niebanalny sposób będzie miłym zaskoczeniem dla Twoich gości!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka z jeżynami
Sałatka z halloumi i soczystymi jeżynami to idealny wybór na sierpień. Dodatek kaszy sprawia, że jest to pożywne i sycące danie – spróbuj!Dowiedz się więcej!
łatwy
Faszerowane jajka z awokado
Jajka faszerowane w odświeżonej, wiosennej odsłonie! W środku awokado z pikantną nutą wasabi, a całość udekorowana… chrupiącym boczkiem! Brzmi ciekawie? Dowiedz się więcej!