Wielkanoc
łatwy
Szynka w galarecie z pastą chrzanowo–jajeczną
Szynka w galarecie z pastą chrzanowo–jajeczną to klasyczny przepis, który zachwyci Was swoim tradycyjnym smakiem i eleganckim wyglądem. To danie idealne na specjalne okazje, jak również na codzienne przyjęcia i spotkania rodzinne. Szynka w galarecie to potrawa, która kojarzy się z tradycją i domowym ciepłem, a dodatek Majonezu Napoleońskiego MOSSO i Chrzanu Delikatesowego MOSSO nadaje jej wyjątkowego charakteru.
trudny
Muffinki z kremem cytrynowym i kakaowym
Muffinki z kremem cytrynowym i kakaowym to prawdziwa uczta dla podniebienia! Czy wiecie, że muffinki są tak puszyste i kremowe dzięki Majonezowi Napoleońskiemu MOSSO?
łatwy
Jajka na 3 sposoby
Przepis na jajka na 3 sposoby może wydawać się banalny, ale w naszej odsłonie jest czymś, co na długo pozostanie w Waszej pamięci! Dodaliśmy mu odrobinę charakteru i smaku z Majonezem Napoleońskim MOSSO, Chrzanem Delikatesowym MOSSO i słoneczną Musztardą Sarepską MOSSO! Koniecznie spróbujcie.
Ciasto czekoladowe z żurawiną
Ciasto czekoladowe z żurawiną i dodatkiem naszego flagowego produktu - Majonezem Napoleońskim MOSSO. To ciasto jest delikatne, bardzo wilgotne i przepyszne!
Sałatka z krewetkami i awokado
Sałatka z pysznymi krewetkami, awokado, dużą ilością warzyw i pysznym Majonezem Napoleońskim MOSSO. To niezastąpione dane na każdą imprezę lub podczas Świąt!
Pieczony łosoś z majonezem
Tego łososia z marynowaną czerwoną cebulą i sosem z Majonezu Napoleońskiego MOSSO oraz Chrzanu Delikatesowego MOSSO nie może zabraknąć na uroczysty obiad. Zaskocz swoich gości tym wyjątkowym daniem!
łatwy
Sałatka świąteczna z wędzonym łososiem
Tej sałatki z wędzonym łososiem i sosem z Majonezu Napoleońskiego MOSSO oraz Chrzanu Śmietankowego MOSSO nie może zabraknąć na żadnym świątecznym stole. Zaskocz swoich gości tym wyjątkowym daniem!
Warstwowa sałatka z pieczoną miruną, majonezem i warzywami
Efektownie się prezentuje i świetnie smakuje. Można podać ją w małych słoiczkach, w tradycyjnej misce lub ułożone w krążkach do podawania potraw. Dowiedz się więcej!
trudny
Pieczony boczek z majonezem i majerankiem
Soczysty pieczony boczek z dodatkiem aromatycznych przypraw, świetnie sprawdza się jako pomysł na główne danie podczas uroczystego obiadu, ale można go jeść również na zimno – jako dodatek do kanapek czy sałatek.Dowiedz się więcej!