Grill

20 min
4 porcje
poziom trudnosci łatwy

Kaszanka z grilla

Jednym z najchętniej serwowanych dań z grilla jest kaszanka. Jak ją przygotować, by smakowała wyśmienicie? Koniecznie dodaj plastry boczku, cebulę i musztardę.Dowiedz się więcej!

45 min
poziom trudnosci łatwy

Cebule faszerowane kaszanką z jabłkiem

Czy kaszanka może zaskoczyć? Oczywiście! Szczególnie podana w formie nadzienia do cebuli. Wypróbuj ten oryginalny pomysł i zaserwuj faszerowane cebule, które zaskoczą nawet największych miłośników dań mięsnych.Dowiedz się więcej!

50 min
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Mini roladki po florencku z sosem szpinakowo-czosnkowym

Sposób na idealne roladki? Oto on! Mini roladki drobiowe, nadziewane szpinakiem, szynką i serem, skąpane w sosie szpinakowo-czosnkowym. To połączenie smaków z pewnością przypadnie Ci do gustu – spróbuj!Dowiedz się więcej!

15 min
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Sałatka z karczochami i sosem czosnkowym

Dla miłośników sałatek (i nie tylko) mamy przepis na pyszną kompozycję z karczochami, serem feta, pieczarkami i papryką. Co jeszcze warto dodać? Wyrazisty sos czosnkowy i dużo zielonych składników!Dowiedz się więcej!

60 min
poziom trudnosci poziom trudnosci Średnio
trudny

Ziemniaki faszerowane łososiem

Uwielbiasz ryby? Oto pomysł na oryginalne danie z tym składnikiem – ziemniaki faszerowane łososiem i kaparami. Wypróbuj nasz przepis i zaskocz domowników!Dowiedz się więcej!

15 min
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Surówka z marchwi, chrzanu i żurawiny

Idealna surówka do obiadu? To zdecydowanie ta z tartej marchewki, wzbogacona o suszoną żurawinę i pikantną nutę chrzanu. Każdy obiad z jej dodatkiem smakuje wyśmienicie!Dowiedz się więcej!

10 min
1 porcja
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Sos chrzanowo-kaparowy do mięs pieczonych

Czy istnieje przepis na idealny sos do mięsa? Tak, my do mamy! Sprawdź, jak zrobić pyszny sos chrzanowo-kaparowy, który perfekcyjnie komponuje się ze smakiem pieczeni.Dowiedz się więcej!

20 min
28 porcji
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Młode ogórki faszerowane pastą twarogowo-chrzanową z szynką dojrzewającą

Pomysł na szybką przekąskę? Faszerowane ogórki! Pasta z twarogu i chrzanu w połączeniu z szynką parmeńską będzie doskonałym nadzieniem do chrupiących, świeżych ogórków. Taki zestaw idealnie sprawdzi się na imprezy i spotkania w gronie znajomych.Dowiedz się więcej!

5 min
1 porcja
poziom trudnosci bardzo
łatwy

Sos koniakowy do chrupiących warzyw

Aksamitny sos na bazie koniaku i majonezu to doskonały dip do świeżych warzyw. Można pokroić je w słupki i przegryzać podczas spotkania ze znajomymi czy spokojnego wieczoru w domowym zaciszu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!