Grill
Kaszanka z grilla
Jednym z najchętniej serwowanych dań z grilla jest kaszanka. Jak ją przygotować, by smakowała wyśmienicie? Koniecznie dodaj plastry boczku, cebulę i musztardę.Dowiedz się więcej!
Cebule faszerowane kaszanką z jabłkiem
Czy kaszanka może zaskoczyć? Oczywiście! Szczególnie podana w formie nadzienia do cebuli. Wypróbuj ten oryginalny pomysł i zaserwuj faszerowane cebule, które zaskoczą nawet największych miłośników dań mięsnych.Dowiedz się więcej!
trudny
Mini roladki po florencku z sosem szpinakowo-czosnkowym
Sposób na idealne roladki? Oto on! Mini roladki drobiowe, nadziewane szpinakiem, szynką i serem, skąpane w sosie szpinakowo-czosnkowym. To połączenie smaków z pewnością przypadnie Ci do gustu – spróbuj!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka z karczochami i sosem czosnkowym
Dla miłośników sałatek (i nie tylko) mamy przepis na pyszną kompozycję z karczochami, serem feta, pieczarkami i papryką. Co jeszcze warto dodać? Wyrazisty sos czosnkowy i dużo zielonych składników!Dowiedz się więcej!
trudny
Ziemniaki faszerowane łososiem
Uwielbiasz ryby? Oto pomysł na oryginalne danie z tym składnikiem – ziemniaki faszerowane łososiem i kaparami. Wypróbuj nasz przepis i zaskocz domowników!Dowiedz się więcej!
łatwy
Surówka z marchwi, chrzanu i żurawiny
Idealna surówka do obiadu? To zdecydowanie ta z tartej marchewki, wzbogacona o suszoną żurawinę i pikantną nutę chrzanu. Każdy obiad z jej dodatkiem smakuje wyśmienicie!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sos chrzanowo-kaparowy do mięs pieczonych
Czy istnieje przepis na idealny sos do mięsa? Tak, my do mamy! Sprawdź, jak zrobić pyszny sos chrzanowo-kaparowy, który perfekcyjnie komponuje się ze smakiem pieczeni.Dowiedz się więcej!
łatwy
Młode ogórki faszerowane pastą twarogowo-chrzanową z szynką dojrzewającą
Pomysł na szybką przekąskę? Faszerowane ogórki! Pasta z twarogu i chrzanu w połączeniu z szynką parmeńską będzie doskonałym nadzieniem do chrupiących, świeżych ogórków. Taki zestaw idealnie sprawdzi się na imprezy i spotkania w gronie znajomych.Dowiedz się więcej!
łatwy
Sos koniakowy do chrupiących warzyw
Aksamitny sos na bazie koniaku i majonezu to doskonały dip do świeżych warzyw. Można pokroić je w słupki i przegryzać podczas spotkania ze znajomymi czy spokojnego wieczoru w domowym zaciszu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!