Sałatka
Sałatka ziemniaczana z jajkiem i boczkiem
Niemiecka sałatka ziemniaczana, która jest idealna jako samodzielne danie oraz dodatek do dań grillowych i mięsnych. jak ją zrobić? Wystarczy ugotować ziemniaki, dodać jaja, boczek i rzodkiewki, no i obowiązkowo sos na bazie Musztardy Stołowej MOSSO. Jej nie może zabraknąć w tym daniu!
Sałatka z pieczonym kalafiorem
Sałatka z pieczonym kalafiorem, jajkiem, dużą ilością warzyw i pysznym Majonezem Lekkim MOSSO, który jest idealnym sosem do każdej sałatki! To idealna propozycja na prosty lunch, kolację lub do lunch boxa.
Sałatka z chrupiącym kurczakiem
Dziś w menu sałatka z chrupiącym kurczakiem, która zaskoczy Wasze kubki smakowe! Musztarda Czeska MOSSO użyta do przygotowania dressingu podkręci smak kurczaka, a warzywa nadadzą jej lekkości.
Sałatka z krewetkami i awokado
Sałatka z pysznymi krewetkami, awokado, dużą ilością warzyw i pysznym Majonezem Napoleońskim MOSSO. To niezastąpione dane na każdą imprezę lub podczas Świąt!
łatwy
Sałatka świąteczna z wędzonym łososiem
Tej sałatki z wędzonym łososiem i sosem z Majonezu Napoleońskiego MOSSO oraz Chrzanu Śmietankowego MOSSO nie może zabraknąć na żadnym świątecznym stole. Zaskocz swoich gości tym wyjątkowym daniem!
Grillowane udka w musztardowej marynacie z sałatką ziemniaczaną
Grillowane soczyste udka z kurczaka w marynacie musztardowej, ze złocistą skórką, podane z apetyczną sałatką ziemniaczaną. Poznaj przepis na grillową ucztę i ciesz się smakiem lata na wspólnych grillowych spotkaniach! Przepis przygotowała dla nas Asia. @piekniejemy.dietetyka
Warstwowa sałatka z pieczoną miruną, majonezem i warzywami
Efektownie się prezentuje i świetnie smakuje. Można podać ją w małych słoiczkach, w tradycyjnej misce lub ułożone w krążkach do podawania potraw. Dowiedz się więcej!
Sałatka majonezowa z kurczakiem
Idealna sałatka na lunch, obiad czy podwieczorek! Sprawdź, jak dobrze połączyć ryż, kurczaka i majonez.Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka warstwowa z tuńczykiem i jajkiem
Sałatka warstwowa nie tylko wyśmienicie smakuje, ale też pięknie się prezentuje, dlatego warto przygotować ją w przezroczystym naczyniu. Połączenie tuńczyka z jajkiem zawsze się sprawdza, a dodatek sera, warzyw i majonezu podbija smak potrawy.Dowiedz się więcej!