Rollsy z tortilli z szynką i warzywami

Rollsy z tortilli z szynką i warzywami

Pyszne tortille z szynką i warzywami sprawdzą się idealnie w pierwsze dni szkoły i pracy po tych fantastycznych wakacjach! Do rollsów dodaj Sos Ketchupowo-Musztardowy MOSSO. Taki lunchbox jest MOSSOpyszny – sprawdź nasz przepis!

Składniki

  • Ogórek gruntowy – 2 sztuki
  • Czerwona papryka – pół sztuki
  • Zielona papryka – pół sztuki
  • Tortilla – 2 placki
  • Sos Ketchupowo-Musztardowy MOSSO – 3 łyżki
  • Miks sałat – 2 garście
  • Ser żółty – 6 plastrów
  • Szynka parzona i wędzona – 4 plastry

PRZYGOTOWANIE:

  1. Warzywa pokrój w słupki.

  2. Tortille posmaruj Sosem Ketchupowo-Musztardowym MOSSO. Na środku ułóż kolejno sałatę ser, szynkę, warzywa. Zwiń ciasno placek, lekko dociśnij, pokrój na mniejsze kawałki.

  3. Do lunchboxu zapakuj wrapy oraz ulubione orzechy i owoce.

Do tej potrawy pasują:

czas potrzebny: 10 minut
ilość porcji: 4
gotowanie
×