Musztarda Stołowa 180 g

Łagodniejsza wersja klasycznej musztardy, o delikatnym smaku i aksamitnej konsystencji. Niezastąpiony dodatek do dań mięsnych, wędlin czy serów, a także jako składnik sosów.

WYPRÓBUJ PRODUKT Z TYMI PRZEPISAMI:

Pasta jajeczna

Skąd ją znamy? Z domu, z wakacyjnych kolonii, z całodniowych wycieczek? Pasta jajeczna towarzyszy nam od dziecka. Pewnie u wielu budzi najfajniejsze wspomnienia. Jeżeli zatęskniłeś za smakiem pasty jajecznej, spróbuj tego przepisu. Jest prosty, ale kryje w sobie jedną niespodziankę. Sprawdź koniecznie!

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z ryby to szybki sposób na ciekawy dodatek do kanapek. Idealnie pasuje na kolację, ale można też wykorzystać ją na śniadanie. Pasta z wędzonej makreli wytrzyma w lodówce do 24 godzin, dlatego można przygotować jej więcej.

Zupa koperkowa z klopsikami

Pyszna wiosenna zupa koperkowa to pomysł na szybki posiłek w ciągu dnia. Klopsiki są idealnym dodatkiem, który warto przygotować, aby zupa była bardziej sycąca. Małe klopsiki w zupie zastąpią makaron. Wypróbuj przy najbliższej okazji!

kurczak w panierce z orzechów nerkowca i pekan

Kurczak w orzechowej panierce

Coś dla fanów orzechów lub chrupiących rozwiązań kulinarnych! Przyrządź wyjątkową pierś z kurczaka. Zamiast klasycznej panierki, wybierz taką z orzechów. Głęboki smak, unikalny – po prostu orzechowy! Spróbuj koniecznie.

Bitki w sosie musztardowym

Bardzo klasyczna propozycja na niedzielny obiad na bazie mięsa wieprzowego. Bitki to połączenie delikatnego mięsa i pysznego sosu. W naszej…

Kurczak po francusku

Mięso kurczaka przyrządzonego po francusku jest delikatne i soczyste. Przygotowuje się go w zasadzie ekspresowo, bo w piekarniku. Najważniejszym składnikiem…

×