Musztarda Karmazynowa 180 g

 

Musztarda na bazie papryki i czosnku. Sprawdzi się do sałatek i mięs, a także jako marynata.

WYPRÓBUJ PRODUKT Z TYMI PRZEPISAMI:

Bajgle z karkówką

Bajgle to krakowski wypiek z dziurką w środku. Często spotkamy go w formie kanapek śniadaniowych, zamiast bułki czy chleba. Do…

scham wielkanocny w sosie chrzanowym

Aromatyczny schab pieczony w sosie chrzanowym

Sekretem pieczonego schabu jest odpowiednia marynata. To dzięki mieszance ziół i przypraw mięso będzie miało niezwykły smak. Równie istotny jest sos, z którym mięso jest serwowane lub w którym jest pieczone czy duszone – powinien być intensywny, ale równocześnie podkreślać smak mięsa, a nie go zdominować. Taki właśnie jest sos chrzanowy, przyrządzony z mieszanki Chrzanu Delikatesowego Mosso, masła, mąki, bulionu, soli i pieprzu. Schab w sosie chrzanowym można podać z pieczonymi ziemniakami lub puree.

Karkówka z grilla z sosem musztardowo-chrzanowym

Karkówka, czyli łopatka wołowa to prawdopodobnie ulubione danie z grilla w Polsce. Uwielbiamy ją próbować w restauracji oraz przyrządzać przy…

Karczek pieczony w ziołach, nadziewany suszoną śliwką i morelą podawany z sosem chrzanowo-żurawinowym

Co położyć na świątecznym stole? Aromatyczny, pieczony karczek z owocowym nadzieniem będzie strzałem w dziesiątkę! Słodycz śliwki i moreli doskonale łączy się z ostrością chrzanu i wyjątkowym smakiem pieczonego mięsa.

Roladki schabowe

Roladki, choć wydają się trudne w wykonaniu wcale takie nie są. Są za to pełne warzyw i intensywnego smaku oraz…

roladki wołowe, rolada wołowa, roladki z chrzanem

Roladki wołowe z chrzanem

Roladki wołowe to danie idealne na szczególne okazje. Sprawdzą się zarówno na świątecznym stole, jak i podczas uroczystej kolacji czy niedzielnego obiadu. Smak wołowiny podkreśla pikantna nuta chrzanu – spróbuj!

×