Obiad
trudny
Panini z grillowanym kurczakiem
Raz posmakujesz panini z grillowanym kurczakiem i z pewnością będziesz kosztował wiele razy! Aromatyczne doprawiony kurczak z dodatkiem warzyw i Mosso Musztardy Czeskiej smakuje bajecznie!
Młode ziemniaki z grilla
Jeśli zastanawiasz się co idealnie pasowałoby na grillowy stół, spróbuj młodych ziemniaków z grilla. Przygotowanie ich zajmie Ci tylko chwilę oraz idealnie sprawdzą się jako dodatek do dań mięsnych, ryb i warzyw z grilla. Wyrazisty zapach ziemniaczków rozniesie się po okolicy
Szaszłyki z tofu
Sezon grillowy w pełni, doskonałym urozmaiceniem letniego grilla będą szaszłyki z tofu. Połączenie tofu z Mosso Musztardą Stołową wydobędzie z niego niepowtarzalny smak. Szaszłyki są idealną propozycją dla vegan i wegetarian.
Szaszłyki z pieczarek
Tak aromatyczne szaszłyki z pieczarek zrobisz z kilku składników, które na pewno posiadasz w domu. Do szaszłyków z pieczarek użyj Mosso Musztardy Czeskiej, dzięki niej szaszłyki wyjdą bardziej aromatyczne.
Skrzydełka BBQ
Te skrzydełka w aromatycznym sosie BBQ zrobisz z kilku dostępnych składników. Do marynaty użyj Mosso Musztardy Czeskiej, dzięki niej skrzydełka wyjdą bardzo aromatyczne.
Mini burgery
Efektowne i pyszne mini burgery z domowymi bułeczkami, które przygotujesz w kilka chwil w formie na muffiny. Przepis przygotowała dla nas Ania @jedz.pysznie
Warstwowa sałatka z pieczoną miruną, majonezem i warzywami
Efektownie się prezentuje i świetnie smakuje. Można podać ją w małych słoiczkach, w tradycyjnej misce lub ułożone w krążkach do podawania potraw. Dowiedz się więcej!
trudny
Pieczony boczek z majonezem i majerankiem
Soczysty pieczony boczek z dodatkiem aromatycznych przypraw, świetnie sprawdza się jako pomysł na główne danie podczas uroczystego obiadu, ale można go jeść również na zimno – jako dodatek do kanapek czy sałatek.Dowiedz się więcej!
Ryba zapiekana ze szpinakiem w sosie majonezowo-serowym
Jeśli masz ochotę na pyszne świąteczne danie, które nie wymaga godzin spędzonych w kuchni, to ryba zapiekana w sosie majonezowo-serowym sprawdzi się idealnie. Do tego przepisu możesz użyć każdej ryby o białym mięsie np. dorsz, sandacz, halibut. Dowiedz się więcej!