Impreza
Kieszonki z kurczaka z majonezem i farszem pieczarkowym
Doborowe mięsne danie z kurczaka oraz boczku z zapiekanym majonezem i farszem pieczarkowym, świetnie sprawdzi się na świątecznym stole, na przyjęciu czy na co dzień.Dowiedz się więcej!
trudny
Chlebek czosnkowy z Majonezem Mosso
Pachnący chlebek czosnkowy z ziołami i majonezem. Sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na świątecznym stole!Dowiedz się więcej!
Sałatka majonezowa z kurczakiem
Idealna sałatka na lunch, obiad czy podwieczorek! Sprawdź, jak dobrze połączyć ryż, kurczaka i majonez.Dowiedz się więcej!
Warzywa podsmażane na majonezie
Warzywa w lekkim sosie z majonezu oraz makaronem, świetnie sprawdzą się jako obiad czy lunch do pracy. Sprawdź prosty przepis!Dowiedz się więcej!
Krewetki z bagietką czosnkową i chrzanem
Przepis na idealne Walentynki? Krewetki w sosie śmietanowo-chrzanowym z chrupiącą bagietką czosnkową. Krewetki to popularne afrodyzjaki, dlatego warto przyrządzić je w ten wyjątkowy dzień!Dowiedz się więcej!
trudny
Faworki z majonezem
Tłusty Czwartek za pasem! To najlepszy moment, by przygotować pyszne i chrupiące faworki! Delikatne chrusty obsypane cukrem pudrem to dla wielu wspomnienie z dzieciństwa. Z naszym przepisem bez trudu przygotujesz je we własnej kuchni. Dowiedz się więcej!
trudny
Domowe sajgonki z sosem majonezowym
Sajgonki z krewetkami to świetny przepis na domówkę w gronie znajomych lub spokojny wieczór z ulubionym serialem. Jedno jest pewne – w towarzystwie sosu majonezowego z chili sprawiają, że ciężko przestać je jeść.Dowiedz się więcej!
trudny
Kieszonki z ciasta francuskiego z nadzieniem grzybowo-orzechowym
Ciasto francuskie to produkt, z którego można przygotować mnóstwo przysmaków. Nasza propozycja to kieszonki z grzybowym nadzieniem – doskonale nadadzą się zarówno na wigilijny stół, jak i na imprezę w formie przekąski. Dodatkowo są szybkie i proste w przygotowaniu. Spróbuj!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka warstwowa z tuńczykiem i jajkiem
Sałatka warstwowa nie tylko wyśmienicie smakuje, ale też pięknie się prezentuje, dlatego warto przygotować ją w przezroczystym naczyniu. Połączenie tuńczyka z jajkiem zawsze się sprawdza, a dodatek sera, warzyw i majonezu podbija smak potrawy.Dowiedz się więcej!