Impreza
trudny
Sałatka jajeczna w koszyczkach z ciasta filo
Sałatka jajeczna w oryginalnym wydaniu – w koszyczku z delikatnego, chrupiącego ciasta filo. To świetny pomysł nie tylko na święta, lecz także różnego rodzaju imprezy i spotkania.Dowiedz się więcej!
Wiosenna zupa z białych warzyw z chrzanem
Chrzanowa zupa z białych warzyw to idealna potrawa do wiosennego menu. Delikatne warzywa wzbogacone aromatycznymi ziołami i ostrą nutą chrzanu to doskonała kompozycja smaków, która sprawdzi się także na wielkanocnym stole.Dowiedz się więcej!
trudny
Zapiekanka z białej kiełbasy z cukinią pod beszamelem chrzanowym
Biała kiełbasa w formie zapiekanki? Czemu nie! Z dodatkiem cukinii i beszamelu będzie smakowała naprawdę wyjątkowo. To także oryginalny pomysł na wielkanocne menu.Dowiedz się więcej!
łatwy
Jajka w majonezie z kawiorem i kiełkami
Jajka w majonezie nie muszą zawsze smakować tak samo! Wypróbuj i zaskocz świątecznych gości!Dowiedz się więcej!
Cebule faszerowane kaszanką z jabłkiem
Czy kaszanka może zaskoczyć? Oczywiście! Szczególnie podana w formie nadzienia do cebuli. Wypróbuj ten oryginalny pomysł i zaserwuj faszerowane cebule, które zaskoczą nawet największych miłośników dań mięsnych.Dowiedz się więcej!
trudny
Mini roladki po florencku z sosem szpinakowo-czosnkowym
Sposób na idealne roladki? Oto on! Mini roladki drobiowe, nadziewane szpinakiem, szynką i serem, skąpane w sosie szpinakowo-czosnkowym. To połączenie smaków z pewnością przypadnie Ci do gustu – spróbuj!Dowiedz się więcej!
łatwy
Sałatka z karczochami i sosem czosnkowym
Dla miłośników sałatek (i nie tylko) mamy przepis na pyszną kompozycję z karczochami, serem feta, pieczarkami i papryką. Co jeszcze warto dodać? Wyrazisty sos czosnkowy i dużo zielonych składników!Dowiedz się więcej!
trudny
Ziemniaki faszerowane łososiem
Uwielbiasz ryby? Oto pomysł na oryginalne danie z tym składnikiem – ziemniaki faszerowane łososiem i kaparami. Wypróbuj nasz przepis i zaskocz domowników!Dowiedz się więcej!
Świąteczny rostbef
Wołowina to prawdziwie świąteczne mięso, które można przyrządzić na wiele sposobów. Nasza dzisiejsza propozycja to rostbef z patelni, a sekretem tego dania jest prawidłowo przeprowadzony proces smażenia.Dowiedz się więcej!